Min helg i bilder

Alltså WOW! Denna helgen i mitt hjärta! Hela förra veckan vill jag bara leva om på nytt. Kände mig så lycklig,stark och fri på något vis!

Igår var jag så speedad. Efter att jag lämnat Flisan på stationen var jag så full av energi att det var problem att somna igår kväll. Helt galet!

collage DSC_0300 DSC_0328

Fredag: Glädje och förväntan! Kände mig fan nykär igen när jag gick och skulle möta upp Flisan på stationen, och rätt va det var så stod hon där. Jag rusade fram, skrek och gav henne världens största kram!

Det väntades en tacokväll med vin och en massa godis och prat. Vi ville bara stanna hemma, prata och insupa känslan av att ha en heeel helg att umgås med varandra!

IMG_20170423_232652

DSC_0357 DSC_0383 DSC_0397 DSC_0405

Lördag: Morgonpigg som vanligt och vaknade vid 06 men låg och drog oss en stund innan vi tog en kaffe och gav oss ner till havet på promenad. JÄKLAR så det blåser i Halmstad. Jag och Flisan har haft problem med fotograferingarna utomhus, hår åt alla håll och kanter!

Två fantastiska smoothiebowls slank ner så där 30 minuter senare efter att dem var klara. Ja givetvis måste jag ju fota dem så ni får se dessa fantastiska färger… VI har fotat så galet mycket denna helgen så jag vet knappt vad jag ska säga faktiskt 😛 haha ni som följer på instastory har ju sett 😉

Gekås väntade, Flisan shoppade järnet och jag med, dock mest förbrukningsgrejjer så som tvättmedel och diskmedel. Men vilken dag, så underbart roligt 🙂

Väl hemma svirade vi om. Det var bestämt burgare och öl på Bulls. Drack cava och lite jordgubbar medans vi fixade iordning oss innan vi stack ner på stan och käkade. Ingen utgång dock, behövde inte, vi var helt jäkla nöjda med dagen och somnade innan vi hann blinka väl hemma.

DSC_0802 DSC_0915 DSC_0946 DSC_0970 DSC_0976

Söndag: En söndag i min smak. En massa fotograferingar, pannkaksbrunch, solen skiner och vi tar bilen ut till Tylösand för att kännas havslukt. Hur fint är här inte? Dem vill jag ska flytta till Stockholm men hur skulle jag någonsin kunna lämna detta? Tylösand är lite överskattat ofta, men där är sjukt fint och ha sina stunder.

Älskar bilderna på mig och Flisan, det andas girl power och så mycket lycka. Hur sjukt är det inte att vi endast träffat varandra 6 gånger? Känns som vi alltid känt varandra. Våra dagliga samtal är så galet viktiga för mig.

Tack för att du är du, för att du kom hit i helgen och för att vi är exakt lika spralliga och glada. Och instagramvänliga då 😉

Vad har ni haft för er i helgen? 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!