Mitt schema för veckan

Godmorgon hörrni!! 🙂

Lite veckans planer här bara! Gårdagen spenderades framför datorn för att komma ikapp lite jobb jag missat under helgen 🙂 Körde ett pass på gymmet innan också vilket var skönt och sen var det TM som gällde. Sanna kom och fikade och vi drog även och tvättade Gogen (min bil) på kvällen då den måste vara ren idag när jag ska lämna in den för tillfixning!

Hur mår ni? 🙂

IMG_20170424_095021

Idag: Ska äntligen ( delade känslor kring detta dock) lämna in min bil och få bucklan tillfixad, bittra pengar att lägga ut meeeeeeen behöver fixa till det. Dumma dumma dej som backade på mig. Därefter jobb hemma och lite bak (recept kommer imon) innan jobb på TM och på kvällen väntar det bio med Josef och Marion 🙂 MÖJS MÖJS!

Onsdag: ÄNTLIGEN en heldag på kontoret med min bästa Casandra! Efter allt som hänt har vi inte haft möjlighet att jobba tillsammans på snart 4 veckor så äntligen äntligen äntligen på den! Kvällen är oplanerad, blir nog lugn, ska försöka städa och tvätta lite tänker jag!

Torsdag: TRÄNING och  jobb hemma hela dagen och förhoppningsvis försöka fixa lite inför Kambodja med det som är kvar att fixas med. 🙂

Fredag: Träning och förmiddagsjobb hemma innan det blir jobb på TM och på kvällen blir det säsongens sista After Work på Boom Boom 🙂 Helgen är FULLSPÄCKAD vilket jag bara totalälskar! men mer om det senare i veckan! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hittade till din instagram och blogg relativt nyligen, men måste bara säga att du verkar vara en så fantastiskt grym och fin människa! Riktig inspirationskälla! Du har hjälpt mig att tänka lite annorlunda på hur min kropp ser ut och att det inte är hela världen med gropar i låren haha. Tack! Kram

  Sara 2017-04-26 12:31:48
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh vad glad jag blir Sara! Välkommen hit och jag hoppas du vill stanna! <3 Stooor kram. Jag som ska tacka!!

   fiiaan 2017-04-26 13:34:14
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!