Hur kommer det bli den dagen man väljer att börja dejta igen?

collage DSC_0482 DSC_0500 DSC_0505

Jag mår bra just nu, wow så bra jag mår! Längesen det var såhär ångestfritt om jag ska vara ärlig vilket egentligen är helt sjukt. Ni som lever med ångest vet vad jag menar. Man njuter av varenda liten minut och suger in varenda lite sekund av att slippa den, även om jag blivit bättre på att hantera den den senaste tiden. Resultatet när jag inte blandar in killar i livet helt enkelt 😉 Men kan inte hjälpa att bli lite rädd. Hur kommer det bli den dagen man väljer att börja dejta igen? Det skrämmer skiten ur mej om jag ska vara helt ärlig. Vi tar det då kan jag känna? Åter till denna fantastiska känsla Fia, lev och njut!

Igår hade vi en underbar dag. Vi fick inget gjort samtidigt som massor gjordes typ. Ahh jag vet, men det behövs sånna dagar också ibland. Dagar som inte alltid är helt uppstrukturerade utan lite halvdana, då får man låta inspirationen flöda. Vilket den INTE gjorde igår. Hahaha:P Men ja, dagen spenderades på kontoret och kvällen hemma.

Lite handling och tvätt samt fix inför helgen. Jag har fått ett nytt beroende, brun-utan-sol så om jag ser lite brunare ut ibland, neeeej jag har inte varit utomlands utan att berätta det för er. (skulle aldrig hända)

Jäklar vad jag mår bättre av att få lite färg på kroppen, ingen nyhet visserligen för såhär blek har jag aldrig varit. Är vanligtvis utomlands en gång på vintern så detta är fruktansvärt. Jag mår helt enkelt bättre med mörkare nyanser på kroppen och så skönt att hitta en produkt som är smidigt. Blir ju inte superbrun (det får vänta till Kambodja) men den ger en skön ton, tack för det!! 🙂

Bilderna, japp angående dem, dem beskriver dagen igår grymt. Stanna till på en åker för att fota lite, hur härligt? Jag har insett att jag gillar doften av kobajs och tång (alltså havstång). Det bor en liten lantis i mig ändå men fan vad jag trivs i Halmstad. Så hemma som jag känner mej här har jag aldrig känt, det är en amazing känsla.

Ha en fantastisk torsdag babes! <3 LEV!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Halloj! Läser din blogg dagligen, fortsätt med det du gör. Du är grym! Jag gillar sj brun-utan-sol men Svårt att hitta en bra, vilken använder du? Som du är nöjd med? ????

    Camilla 2017-04-28 05:54:50
    Svara
  • Hej! Vilken brun utan sol är det du använder? 🙂 Tack för en asbra blogg och podd! <3

    Sara Eriksson 2017-04-27 22:16:58 http://www.ssaffran.blogg.se
    Svara
  • Hej! Älskar din stil, vet att du handlar en del på boohoo.com, brukar själv vara inne där och kolla en del men har aldrig handlat något. Hur är de när det kommer till leverans och så? Är de smidiga? Brukar det vara krångligt/dyrt att returnera? Kram!!:)

    Lisa 2017-04-27 14:15:56
    Svara
    • Svar på Lisas kommentar.

      Jag harbaldrig rreturnerat men dom har ju inte gratis återskick så kan bli ganska dyrt kan jag tänka 🙁 Annars är jag grymt nöjd verkigen 🙂

      fiiaan 2017-04-27 15:12:19
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!