Fridayviiibes

IMG_20170428_063538 IMG_20170428_063430

Goodmorgon på er kompisar! Det här fredag, hur härligt?? 🙂

Jag preppade för denna helgen redan igår, den är nämligen helt fullspäckad med äventyr 🙂 Kvällen bjuder på After Work och morgondagen inflyttningsfest samt invigning på Punch innan det blir hemfärd till Värnamo för övernattning söndag-måndag 🙂  Godingen ovan fick mycket uppmärksamhet på instastory igår, den är från HM för er som undrar och det blir att premiär använda den någon av kvällarna i helgen 🙂

Gårdagen började helt fantastiskt, gick helt utför på dagen men slutade magiskt med massa planering inför kambodja med Simone. Jag kommer berätta senare varför jag fick en rejäl dipp igår, detta måste få ett slut, typ nu.<3

Njuut av en magisk fredag babes!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Var är den bodyn ifrån? Wow, så sexig!

    D. 2017-05-02 21:47:07
    Svara
  • Nu har sett gått två månader sedan han lämnat mig, när fan kommer livet bli ljust igen? Mitt liv suger utan honom, inget roligt händer. Ska jag ha det så här hela sommaren? Vill bara att han ska komma tillbaka till mig..

    M 2017-04-28 15:50:53
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!