Vad drömmer du om?

collage 2 DSC_0524 DSC_0533

Jag är så glad att jag bloggar och insgrammar, mitt liv fylls på så vis av minnen med tanke på hur mycket jag faktiskt fotar. Ahh kanske inte alltid en dans på rosor, det är svårt att finna inspo hela tiden, men mestadels bara totalälskar jag det!! Inte alltid lätt att leva med kanske;vänta tills jag fotat maten; ett litet ögonblick, ska bara fota här först; Ursäkta, skulle du kunna flytta på dej, du skymmer kanonljuset. Jaa ni förstår 😉

Solen har verkligen visat sig, värmen också och det får mig bara att drömma, drömma och längta till Kambodja nu. Samtidigt som jag fortfarande njuter av Bali förra året, en perfekt  resa på alla sätt och vis efter omständigheterna.

Jag är ju en riktig Globetrotter, det är det BÄSTA jag vet. Känslan att sitta på flygplatsen, helt ivrig, när planet lyfter och man är på väg. Jag har upplevt många av länderna jag drömt om, ett av dem är Kambodja som ska upplevas i sommar. Men jag drömmer om Nya Zeeland, Hawaii, Sydafrika och länder i sydamerika också. Its on my list så att säga!!

Är ni globetrotters? Eller vad är dina största drömmar?? 🙂

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!