Hii friday!

IMG_20170504_204328

Brallor_ Trend House || Crop top _ boohoo.com (adlink)|| Tunika_ Gina Tricot ( Gammal)

 Goodmorgon babes! Its freedag och jag har bestämt mej för att bara chills ikväll! JAG ska görs hemmagjord pizza och städa! Det behövs och jag har flängt satan den senaste tiden. En jobbhelg på TM väntar och jag vill va fit for fight. För övrigt är helgen ganska oplanerad, grill med Simone imon är vad jag vet 🙂

Vad ska ni hitta på?

Alltså tips på trend house byxor för alla som vill ha byxor fast inte jeans! Såå sköna och perfekta att ha högr i midjan som här eller lite lägre för baggy! Jag har storlek medium i mina 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!???? Vart ifrån kommer dina solbrillor som du har på dig på en av dina senaste bilder på Instagram? ????

    Louise 2017-05-06 15:19:06
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!