Tack för oss!!

Wow! I morse va en känslosam morgon, jag började ju gråta som vanligt men det var ju kanske faktiskt väntat! Det hsr ju trotsallt varit som en liten bebis för mig och jag vet hur mycket det har betytt för många utav er <3

I morse, i samband med dagens första kaffe, spelade jag och Jossan in det sista avsnittet av välmåendepodden. Jääättejobbigt men det kändes som att det var dags faktiskt. Vi har liksom hållt på den maj 2015, alltså två år! <3 Vi har velat fram och tillbaka men tillslut kände vi båda att vi ville sluta på topp 🙂 Ni får ju absolut inte missa avsnittet, en förklaring om varför samt massa ihopklipp från våra bästa klipp tillsammans!

Det är dock inte över, jag och Jossan kommer finnas kvar precis som vanligt, här, instagram och IAMPROUD!! 🙂

Tack älskade ni som följt oss under dessa åren! Ni känner oss otroligt väl och jag hoppas ni fortsätter hänga med här och instagram hädanefter. Fia har nämligen bara börjat 😉 Det väntas mängder med spännande saker juuuu!

Pusssss babes! <3

IMG_20170506_081132

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!