Välkommen sommaren 2017

collage DSC_0324 DSC_0348

Alltså, ser ni? Jag har hittat min nya fotograf. Simone är amazing bakom kameran. Vilken sommarkväll vi hade i lördags. Grötvik var ett givet val när vi hade bestämt oss för att grilla och fota då Simone länge velat testa på solnedgångsfotografering.

IMG_7950

collage1

IMG_8008 IMG_8021

Känns som man ändå kan låta bilderna prata ganska mycket för sig själva eller vad säger ni? Halmstad är helt fantastiskt denna tiden på året. Jag är bortskämd med att ha endast 15 minuters promenad avstånd till närmsta strand och endast få minuter i bil eller på cykel för att få uppleva detta ovan. Kvällen fortsatte sedan in till stan, till Pernilla och ett härligt gäng som sedan fortsattes på Bulls och en runda på Zigges. YOLO kan man säga!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!