En liten påminnelse till dig som idag vaknade upp med ångest.

DSC_0238

Vet ni vad som är nästan det härligaste med att vara kvitt sina demoner? Att kunna vakna upp, kolla ut, och njutar av dagar som dessa. När himlen är helt knallblå, solen skiner in genom fönstret och man kan vara här och nu. Inte borta bland siffror och gram eller hur träningen idag ska anpassas efter viktnedgång. Gymmet ska jag till idag, men inte av den anledningen. Istället gör jag det för mig, för min skull, för min kropp och själs välmående, för att leva länge och för att jag faktiskt tycker det är kul.

En liten påminnelse till dig som idag vaknade upp med ångest. Våga trotsa den, våga låta bli att lyssna. Du måste inte någonting idag, och du måste definitivt inte förändra dig själv och din kropp för att duga! Idag ska du vara du, och ingen annan! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart är bikinin ifrån?????????

  Felicia 2017-07-04 01:50:03
  Svara
 • Jag (min mamma) brukar alltid säga, välkomna ångesten. Ta ångesten i handen och låt den ta dig. Gråt om det behövs, djupandas och sen är du redo för livet igen. Det känns alltid mycket bättre efteråt, att låta ångesten rida ut mig, för kämpar jag emot den blir allt mycket värre.

  M 2017-05-10 15:27:33
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Exakt. Det går inte kämpa emot den, man måste acceptera den. Fint sagt av din mamma tycker jag, så rätt och så sant! <3

   fiiaan 2017-05-10 16:17:35
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!