”Reasons not to loose weight and be fucking awesome just the way we are”!

En @IAMPROUD.se – story!

En fin följare skickade  listan nedan till mig, den vidrigaste lilla listan jag någonsin beskådat om jag ska vara helt ärlig. Hon skickade den inte för att hon själv inspirerades av den, hon skickade den för hon själv kvävdes av den!

Är det konstigt att vi mår dåligt när DETTA är kraven vi ställer på oss själva?? Helt ärligt talat! Jag blir så fruktansvärt upprörd och såå jäkla förbannad, rent ut sagt skogstokig!!

IMG_20170510_143321

Vi gör om denna äckliga lilla lista ( ja ursäkta mej men jävlar så förbannad jag är) till något som vi borde eftersträva för det där kära ni, det är så mycket bullshit som det bara kan bli och jag vill aldrig någonsin bli påmind om den ever again!

Såå vad sägs om Fias lista, ”Reasons not to loose weight and be fucking awesome just the way we are”?

”Reasons not to lose weight and be fucking awesome just the way we are”!

 1. Du är redan fantastiskt vacker och klär i ALLT som du känner dej trygg och säker i! Självförtroende och självkänsla är det snyggaste och bästa man kan bära, och det kan ingen vikt eller storlek hjälpa dej med!
 2.  Bikinikropp. Problemet är löst genom att köpa en bikini eller baddräkt, ta på sig den och vips så har du en helt fantastisk bikinikropp som är din. Helt unik och helt jävla fantastisk!
 3. Du kommer INTE älska dig själv tack vare att du går ner eller upp vikt. Självkärlek har nämligen inget med det att göra. Du kommer älska dig själv den dagen du accepterar dig själv för den DU är och den dagen du förstå hur fantastisk du är, precis som du är! INTE när du gått ner 10 kg, eller gått upp 20 kg eller äntligen kan ha på dej jeansen i favvostorleken! PUNKT!
 4. Oavsett kroppsform är tighta kläder snyggt och återigen, sålänge du trivs och känner dig snygg i kläderna, är allt snyggt! ALLT KLÄR EN SKÖNHET och man måste inte bära tighta kläder om man inte vill!DSC_0340
 5. Seriöst? Bär kläder du trivs i. Hatar du jeans? Skippa det. Du behöver inte förändra din kropp för att ha jeans.
 6. Det gör det väl för fan inte ändå? Det är okej att ha ostylat hår samt vilken frisyr man vill oavsett hur man ser ut. IDIOTI!!!
 7. Din mage är helt fantastisk, den behöver inte förändras ett skit, förstå det! Alltså denna listan är så dum så jag nästan skrattar, I could go on forever!
 8. Du kan träna i bara sportbh så länge DU vill det och känner dej bekväm i det. Jag gör det och min mage veckar sig när jag sitter ner. Kolla.DSC_0801
 9. Det är sant! Det spelar ingen roll hur tajt din klänning är, oavsett kroppsform!
 10.  Say what? Sen när anpassar vi oss efter vad killar/tjejer tycker om oss ? Since never! Kan inte killen/tjejen acceptera dej för den du är är han/hon inget att ha! DU behöver inte förändras för att bli omtyckt, du är bra som du är hjärtat! <3
 11. Ahh okej, här blir en del upprepningar och så får det helt enkelt vara. Jag kan inte säga det för många gånger, du är bra och självkänslan sitter inte i hur din kropp ser ut, den sitter i skallen på dej!
 12. Är detta ens ett mål i livet, att va den  ”smala” kompisen i gänget? Dina vänner älskar dej för den du är. Inte för hur du ser ut! Va och se ut som du gör- kompisen ska du vara! Du ska vara allt du är och bidra med allt du vill. INgenting ska göras annorlunda för att passa in, förstår du?
 13. Håller med, navelpiercing är HETT, OAVSETT KROPPSFORM!
 14. NEJ det kommer dem inte att göra. Ännu en gång, du ska inte förändra dig själv eller din kropp för att bli omtyckt. Gillar dem inte dej för den du är är dom inget att ha och det är deras största förlust. Dessutom finns det inget som är så snyggt som en bra självkänsla. Va stolt över dig själv, visa att du älskar din kropp och dig själv, det är coolt och såååå attraktivt.
 15. Så vacker som du är  kan du pryda hela din vägg med självporträtt om du önskar, redan nu, inte om ett halvår, inte om ett år, nu!
 16. Nää det spelar ingen roll vad du har på dej när du har en rumskamrat, OAVSETT KROPPSFORM! Kommer inte ens kommentera denna punkten för den är så enormt korkad. Vad är detta för människa?
 17. Jag  har aldrig någonsin tänkte tanken att crowd surfa och om någon av er som läser detta inlägget har gjort det, DO IT!
 18. Vad har det ens med kroppen att göra? Vässa armbågarna, sträck på ryggen och kör. FRAMMÅT SKA VI!
 19. Det är du redan!!
 20. Whaaaaa! Kroppen behöver näring hörrni! Vid svält stänger kroppen ner viktiga funktioner, exempelvis mensen hos oss tjejer, vilket kan resultera i att den aldrig någonsin kommer tillbaka. På så vis är kroppen fantastisk, den ser till att hålla dig vid liv oavsett hur du behandlar den. Den vill dig väl och stänger därför av vissa funktioner, för att DU ska överleva. Tacka kroppen genom att ge dej själv den näring och mat DU behöver. Kosta vad det kostar vill, ditt liv är väl ändå värt att prioritera?
 21. Nääää, jag har myggbett till bröst och kunde seriöst inte bry mig mindre?? Helt oviktigt när livet står utanför oss och vi har betydligt viktigare saker att fokusera på i livet än hur stora bröst vi har!
 22. NEEEEEEEEJ DET KOMMER DU INTE BLI! Lycka kommer, tjatiga fia här igen, när DU acceptera dig själv för vem du är. Släpper alla tvång, alla måsten och all jämförelse med omvärlden och förstår att DU är unik! Du är fantastisk, snygg, underbar och så jävla grym! Förstår du de? Bra, för det är nämligen allt du behöver förstå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!