Vem mer älskar solnedgångar??

IMG_7467 IMG_7540

collage2

IMG_7650 IMG_7652

Croptop_här || Kjol_ här|| Kofta_ Gekås ||Solglasögn_ Zaful (adlinks)

Ni är många många mååånga som har frågat efter mina nya solglasögon, they are from Zaful! 🙂 And I LOVE them verkligen. Älskar hela outfiten by the way, älskar hela miljön, älskar bilderna,jaaaa det mesta 🙂 Aningens kallt blev det när solen gick ner men klart man ska trotsa och köra barbent ändå! Nu när sommaren är här (snart) för tusan:) Har en känsla av att detta blir standard för mej i sommar, plocka bort koftan bara är det världens partyoutfit! WOHO!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!