Godmorgon du vackra kropp!

DSC_0312 collage

Godmorgon lördag och godmorgon du vackra kropp!

”Du som stått ut med svält, alldeles för lite träning, alldeles för mycket träning, alldeles för lite mat och alldeles för mycket mat. Men framförallt har du stått ut med mig! Personen som egentligen skulle vara din polare, din bästa vän, är den som har hatat dig mest av allt. Mig själv, som bara givit dig hat, elak kritik och misshandel i alldeles för många år.

Tänk att vi blivit vänner till slut, du och jag! Och det gick ju alldeles utmärkt utan att förändra något rent fysiskt. Allt som behövde ändras var ju min syn på dig, min syn på dig min vackra kropp. Det har krävts nästan 1 år i en stol mitt emot en psykolog som fått berätta för mig hur jag ska gå till väga för att tycka om dig. Det har varit tårar, skrik och smärta men också enorm lycka och glädje de dagarna jag lyckats anamma alla tips som jag fått med i vår ryggsäck. Vår gemensamma ryggsäck med verktyg för att vi ska kunna leva i försoning, för alltid.

Hej magen som jag alltid avskytt, hallå rumpan som alltid varit för stor men som jag idag älskar! Hej låren som aldrig visat något mellanrum mellan sig men jag har insett att dom gillar varandra alldeles för mycket för att kunna lämna varandra i fred. Hej bristningarna som kom fram för att mina höfter växte otroligt snabbt under tonåren och ja, hej till celluliterna som bara finns där. Som inte är något tecken på fulhet eller svaghet, som snarare är HELT naturliga och inte dömer oss eller vår kropp på något sätt.”

Behandla dig själv som du behandlar andra, det finns inga fel sätt att vara kvinna/tjej på! Det finns inga ”måsten” eller ”borde” när det kommer till utseende. Du är du, och det är alldeles perfekt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!