Till din hälsobrunch

Goodmorgon babes!

Bara jag som får feeling att göra grymma, goda bruncher nu när solen skiner. Okej, jag älskar iof alltid bruncher och frukostar men det är ju något speciellt som händer i kroppen när solen skiner. Energin och kreativitet bara flödar, och jag totalälskar det! Varför bor jag ens i Sverige vintertid ifrågasätter jag mig själv just precis nu? Egentligen helt orimligt då jag nästintill inte fungerar som människa. Men ack så härligt det är att veta att måååånga månader kvar av just detta. Ljuset, sommaren, njutningen! Underbart! <3

Knaprig granola, recept här.

collage

Lyxig och hälsosam Nutella, recept här.

DSC_1053

Hallon och vaniljsmoothie, recept här.

DSC_0187

Frukostbrownies, recept här.

collage

Banan och persikonicecream, recept här.

DSC_1264

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!