Min helg i bilder

IMG_20170512_134725
IMG_8269 IMG_8361

collage IMG_8534 IMG_8567

Fredag: Älskar verkligen att Simone älskar att stå bakom kameran, med tanke på att jag älskar att stå framför den. Fredagen började på gymmet med Sanna, därefter en härlig promenad på Västra stranden med Frasse som helt lycklig rände runt som en liten galning! Därefter hade jag en sjukt effektiv dag med jobb, fotade, planerade outfits inför summerburst (vänta bara tills ni får se dom), shoppade lite, fakturerade och planerade ett kommande samarbete som jag ska ha med Lindex. SÅ KUL!

Eftermiddagen spenderades i Knäred, fotografering iklädd min älskade Jofama jacka som är lika skrikig som jag och bilderna blev magiska. Pizza, något glas rosé och vidare till Bulls för en härlig kväll i vänners sällskap. Hamnade i säng klockan 01, allmänt lycklig.

Lördag: Här har vi bildbrist då dagen för mig var ganska ångestladdad. Jag jobbade och var senare på kvällen hos min mormor och morfar och grillade vilket var skönt, att komma på lite andra tankar helt enkelt. Hade varken lust eller ork att göra något mer än det så hamnade i säng klockan 23 vaknade en gång varannan timme, oroligt med andra ord. Jag får skylla mig själv, jag orsakar ångesten själv och jag trotsar den lite ibland, samtidigt som jag omfamnar den när den väl kommer. Förstår ni hur jag menar?  Jag tror helt enkelt att jag vill att saker ska vara på ett visst sätt, att jag ska klara av saker som jag kanske inte gör, oavsett hur mycket jag vill det liksom. Satan vad lulligt men jag tror ni förstår vad jag menar.

DSC_8602 DSC_8607 DSC_8630 DSC_8694

Söndag: Var bättre. Jag började med en promenad men Zara Larssons TG4M i öronen. Helt snöat in på den låten just nu då den passar ganska bra in, fast tvärtom då. Den har repeatats fram och tillbaka hela helgen. Det blev sen jobb mellan 12-15 och sen mötte jag upp Simone. Vi snackade i timmar innan vi bestämde oss för att fixa det sista inför Kambodja, åka och köpa godis OCH hämta ut mitt sista paket från NutriNick.

Efter 5 försök till att ansöka om visum fick jag äntligen igenom det och nu är även boendet på Koh Rong bokat. Fatta, det är exakt en månad kvar idag!! Min födelsedag ska spenderas på ett flyg till Kambodja, hur coolt?

Därefter kollade vi inspofilmer med Jon och Janni när dem var på Bali, kanske man ska börja vlogga ändå? Iaf när man är på resande fot. Jaja, vi smider lite planer jag och Simone, vi får helt enkelt se vad som händer.

Hur har er helg varit?? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Vilka snygga träningsbyxor! Har själv letat efter ett par liknande väldigt länge, vart har du köpt dom?:)

  Malin 2017-05-15 20:46:54
  Svara
 • Jag har blivit allt större youtube-konsument och hade du börjat vlogga hade det berikat mitt prenumerationsflöde ENORMT! 😀

  Maria 2017-05-15 18:54:38
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!