Jag fylls av lycka, något som jag tidigare bara kunnat fyllas av på resande fot.

IMG_20170516_095649-600x800 IMG_20170516_095612-800x600 IMG_20170516_095530-800x600 IMG_20170516_095420-800x600

Jag är en riktig liten globetrotter. Suktar ständigt efter äventyr och att få utvecklas konstant som person, lära mig nya saker och utöka mitt destinationsförråd. Dock, varenda gång, jag tar mig runt i Halmstad, inser jag hur dålig jag är på att uppskatta det jag faktiskt har, här och nu! Jag är alltid långt fram i tiden och glömmer ofta bort att stanna upp och faktiskt inse vad jag åstadkommit hittills och vad jag har nära mig, precis runt hörnet för att vara exakt.

Som detta, Grötvik, dit P visserligen tog mig på vår första dejt, men vem fan bryr sig? Det är fortfarande min absoluta favvoplats i hela hela Halmstad. ”Åhh bor du i Halmstad, då hänger du mycket på Tylösand”? Ahh absolut men här finns miljoner guldkorn som många turister inte har en aning om.

Igår promenerade vi, och jag upprepade återigen hur otroligt tacksam jag är över att bo här. Jag har bott i Växjö och i Värnamo och jag har nog rest mycket för att fly. För att jag inte trivts med mig själv, min tillvaro, det jag har gjort och där jag har bott. Men nu, nu reser jag för att jag älskar att upptäcka nya platser. Det är aldrig ångest över att komma hem längre, för jag har aldrig känt mig så hemma och kunnat andas så mycket lugn som jag gör här. I Halmstad. Jag fylls av lycka, något som jag tidigare bara kunnat fyllas av på resande fot.

Jag minns när P gjorde slut och frågade trillade in: ”Ja, ska du flytta hem nu då?”. Hem? Ja jag har visserligen två hem, ett uppväxt hem och mitt hem. Och ja, även om jag flyttade ner hit för P skull så är detta mitt hem nu och jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig att flytta härifrån, som det ser ut just nu!<3

Hur gör du för att uppskatta din vardag samt din dagliga tillvaro?

PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!