Just don´t care!

IMG_8284 IMG_8396collage1 IMG_8400 IMG_8453 IMG_8365

Alltså fattar ni lyckan när man rotar i garderoben och finner sina rosa converse med rosa hjärtan på längst in? Kan inte minnas när jag använde dom senast men tror seriöst jag har haft dem sen typ sjuan eller något. Så aslänge med andra ord! ÄNTLIGEN är det tid att använda favvojackan också, hur snygg är den inte? Den är från Trend House för er som har undrat.

Dagen idag består av hemmajobb, underklädesshopping med Sanna inför fotograferingen uppe i Stockholm på söndag och sen grill med Emmorna och Theo ikväll. Fortfarande helt svårt att förstå att Emma blivit Mami, underbart men helt jäkla galet.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!