A swedish summer bucketlist!

När jag och Simone promenerade ute i Grötvik i måndags kom jag på värsta idén. Vi ska göra en swedish summer bucket list! Listan ska fyllas med saker vi kan göra som är i närheten av oss, saker som är gratis eller som helt enkelt inte kostar skjortan att göra. Så nu vill jag ha era tips!

collage1 DSC_5038

_MG_7855 1 IMG_7504 1

Nu vill vi alltså ha era tips på bästa grillplatser, vandringleder, restauranger, sevärdheter, små pittoreska byar kanske? ALLT som kan vara underbart att göra i ett härligt sommarsverige helt enkelt. Det får jättegärna vara tips på grejjer runt om Halmstad men självklart vill jag att ni tipsar mig om ALLT ALLT ALLT!! Vill njuuta ordentligt av Sverige i sommar alltså!! Syftet är att vi vill kunna göra saker som inte kostar en massa, självklart ska ni tipsa om saker som kostar pengar med men också det som inte kostar liksom! Här finns ju hur mycket som helst som man kan göra som faktiskt är gratis. Lite galna grejjer med såklart. Tanken är att ni ska få följa detta här på el bloggo sen 🙂 Plus att ni kommer få massa inspo också ju, snacka om win win!

IMG_7676 1 DSC_4904 DSC_4907

collage 1 DSC_5027 DSC_5048 DSC_5063

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • I Varberg: kitesurfa i apelviken, ät den största glassen på tre toppar OBS! Räkna med lång kö, bada naken i käringhålan. Morgonyoga i kärleksparen, surfa i vallgraven under hallifornia, spana in utställningen på pilane på Tjörn och gå runt på gravfältet där med massa skulpturer,

    Sofia 2017-05-20 06:49:08
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!