Jag älskar att visa min mage!

collage

DSC_8630 DSC_8641

Godmorgon Favvorsar.

Ännu en härlig junimorgon höll jag på att säga… Det var ju inte sant för det är fortfarande maj, men snabbt blev det varmt, därför känns det som juni.

Sitter här och ler lite för mig själv. Allmänt lycklig över att kläderna jag ska ha på mig på kanske årets roligaste fest ikväll, är assnygga! Låter kanske ytligt men det är det faktiskt inte. Sommaren har för mig alltid varit en favvomånad men den har också inneburit väldigt mycket ångest och väldigt mycket obekvämskänslor. Shorts har varit obekvämt, kjolar också då jag stört mig på att låren nuddat varandra och det på något sätt varit jobbigt i värmen.

Igår fick jag hem en härlig beställning från Boohoo.com. En beställning proppfylld med magtröjjor typ. Något jag aldrig kunnat använda tidigare. Vad skulle folk tro, vad skulle folk tänka och vad skulle dom tycka?

Vem fan bryr sig? Känner jag lite smått nu iaf. Mina bristningar och att magen faktiskt veckar sig när jag sitter ner hindrar inte mig längre och numera älskar jag att klä mig lättklätt (och med lättklätt menar jag så lättklätt som det behövs för att man inte ska stryka med i sommarvärmen). Jag älskar att visa min mage!

Och kommentarer som ”Ja det är ju inte så konstigt, du är smal” eller kanske” tro fan det med den kroppen” är inte relevanta. Det handlar nämligen inte om det. Jag vågar använda dessa kläderna idag för att jag har accepterat att jag är jag. Jag har accepterat att mina lår går ihop och kan bilda skavsår sommartid (japp när det blir lite svettigt och man använder shorts och kjol, någon som känner igen sig), jag har accepterat att mina bristningar aldrig kommer försvinna och jag har accepterat att min mage veckar sig när jag sitter och ibland när jag står. Den väller också över lite ibland, när jag har jeans och så men vad gör det?

Det är inte enklare för någon detta. Det är snarare inte enkelt över huvudtaget. Det är precis lika svårt för alla,. Det handlar om vilka glasögon du väljer att ta på dig idag! Så blir det magtröjja för din del idag också? Hoppas det, du kommer se fantastisk ut i det!!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej
  Har följt dig på instagram under en lång tid och läst allt du delat med dig.
  Det jag undrar är hur du får energin och orken till att fortsätta med allt ? Får du nånsin känslan av att du inte orkar eller att du är rädd att falla tillbaka till gamla tankesätt ?
  Orsaken till att jag undrar då jag själv har stort kroppskomplex och kämpar med hjärnspöken om livet dagligen.

  Blir peppad av att se dina bilder och inlägg och tycker du verkar vara en stark människa 🙂

  Keep it up :))

  Vicky 2017-05-20 13:45:47
  Svara
  • Svar på Vickys kommentar.

   Hej finaste! Jag förstår din fråga, klart jag har varit rädd, speciellt de gångerna jag mått dåligt av andra anledningar, exempelvis när P gjorde slut! Men jag vet så väl vad jag vill idag, och vid de tillfällena är jag snabb att söka hjälp,exempelvis hos min psykolog!
   Jag har dock inte känt att jag tvivlat på min kropp på väldigt länge ni. Jag trivs både med min kropp och min livsstil och känner stt jag har hittat rätt balans som passat mig och mitt liv just nu <3

   fiiaan 2017-05-22 07:16:40
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!