Helgplaner!

Godmorgon babes.

Här sitter jag med morgonkaffet i handen, lätt huvudvärk innan koffeinet slår in och en tankeverksamhet som heter duga. Hjärnan har gått på högvarv det senaste dygnet,igen. Precis som att jag får någon form av psykisk baksmälla när livet varit lyckligt och glatt den senaste tiden. Då knackar ångesten mer än gärna på dörren och blir ganska påtaglig, igen. Jag välkomnar den och allt det där jag har lärt mig, men det är alltid lika svårt. Ibland är det precis som att jag har svårt att tillåta mig själv att faktiskt vara lycklig. Att vara glad åt något som varit helt underbart. Någon som känner igen sig? Hur gör ni? Kanske ni har tankar som kan hjälpa, jag tipsar ju er mycket, men hade varit så roligt att få era tips också, vad ni gör vid ångest! <3

IMG_7650

Helgen ser lugn ut faktiskt, förmodligen precis vad jag och min lilla kropp behöver just nu MEN vem vill ha en lugn helg? Landade precis i tankarna att jag är fullbokad varenda helg fram till första juli, så kanske man borde ta till vara på denna helgen, vara spontan och bara njuta!? Jag flinar lite åt mig själv just nu, haha. Försöka kan man ju i alla fall göra. Det kommer bli jobb på TM och på lördag ska det bli otroligt mysigt att grilla med Casandra och Simone på kvällen. <3

Vad har ni själva för planer?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!