Hur vill JAG leva mitt liv?

Bara tre kilo till, en storlek mindre i jeans bara för att, mat du hatar att äta men äter för man ”ska”, missnöje, rädsla, ångest och tårar! SLUTA! Din kropp, ditt verktyg, ditt liv och dina möjligheter till att göra precis vad DU vill med DITT liv är här och nu! Inte när du gått upp eller gått ner tre kilo, när den där lilla storleken i jeans passar, NU! livet passerar utanför fönstret,vi får en chans och vi väljer att lägga fokuset helt fel!

IMG_20170526_233057

Ett liv i trivsel och välmående är vad du vill uppnå. Du kommer då att inse att vikten varit totalt oviktig. Fokus borde ligga på att ta hand om oss själv för att må bra och leva länge, inte för att förändras till något som aldrig går att uppnå!

Listan jag skrev häromdagen var poppis, så roligt att ni älskar mina tips och att ni faktiskt VILL ta er an dom. Jag tycker ett utav tipsen passar lite extra bra idag, solen skiner, fåglarna kvittrar. Idag är en dag då vi INTE ska fokusera på det oviktiga, ta in allt runt omkring dej. Ställ dig själv frågan;

Hur vill JAG leva mitt liv? Punkta upp allt du kommer på i huvudet när det kommer till din livsstil. Vad vill du göra? Hur vill du må? Detta ska inte ha något med ditt utseende att göra utan endast hur du vill att ditt liv ska forma sig i framtiden samt hur du vill känna dig när du vaknar upp varje morgon. Så, påbörja listan innan du gör över till nästa punk!

Resten av listan hittar ni här. GODMORGON FAVVOSAR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur gjorde du för att ta dig ur det svarta? Jag är 29 precis blivit dumpad av senaste månadernas dejt.. varit singel i sex år innan dejtat en del men det slutar alltid på samma sätt..är så sjuk ledsen efter detta break. Orkade inte äta utan bara gråt och sov, nu är jag i en fas där jag överäter allt som finns i min väg. Har redan senn innan gått upp 15 kg sedan sommaren och är nu överviktig och känner mig inte alls bekväm med detta. Känner mig så ful att jag knappt vill kolla mig själv i spegeln och vill helst av allt isolera mig. Försöker att vara social men går inte så bra. Jobbar, tränar och kommer sen hem ensam. Alla mina nära vänner har familj/sambo och jag känner mig bara så själv och inte värd något :'(

  H 2017-05-27 22:35:00
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Finaste du! Jag blir så ledsen när jag läser det du skriver. Jag har fått lära mig att trivas i mitt eget sällskap. Jag har alltid haft förhållande men när P gjorde slut va det liksom ett tecken på att JAG skulle vara själv och lära mig att trivas i mitt eget sällskap och bli självständig, vilket jag aldrig hade varit innan. Jag skulle satsa på att fokusera på dig! Gör sånt som du älskar och som du trivs med. Jag lovar, när du mår bra, trivs med dig själv och njuter av att bara vara du, då kommer ödet föra ihop dej med den rätta.
   Jag har insett att det inte är så farligt att vara själv, det är snarare ganska skönt!! <3

   fiiaan 2017-05-31 20:38:33
   Svara
 • Hej! Jag har en fråga.. Eller fråga och fråga, men en kommentar.. Jag börjar bli trött på detta ständiga, eviga tjat om kroppen. Kan vi inte bara skita i att fokusera så mycket på den? Tycker att det är ett konstigt tankesätt att lägga så jädra mycket fokus där. Man kan inte använda kroppen som verktyg för att få oss att sluta hetsa kring den. Bara sluta prata om den. För ju mer det uppmanas till att stå framför spegeln, säga att man älskar sig själv osv osv osv, DET om något gör ju att fokus hamnar på kroppen!? De är egentligen ingen kritik riktad till bara dig, utan generellt kring detta eviga tjat! Jag vet att det är valfritt att läsa och blabla. Började läsa när det tog slut med din kille och har sen dess fortsatt. Ser fram emot ett svar, och jag hoppas inte att du ska gå i försvarsställning för det är som sagt ingen kritik riktad enbart mot dig, utan snarare fenomenet att så jäkla mycket fokus läggs på kroppen heeeela tiden..

  Anna 2017-05-27 11:06:50
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!
   Tack för din kommemtar och jag blir självklart väldigt glad att du kommenterar och tycker till 🙂
   Jag försöker att variera mina inlägg så mycket som möjligt men jag jar själv valt att driva en kroppspositiv blogg där jag försöker lägga fokuset rätt. Givetvis handlar det mycket om det kroppsliga då det ej är så enkelt att bara sluta. Jag har valt.inriktningen och vill därför ge mina följare verktyg att kunna trivas i sin kropp. Det är svårt att driva en kroppspositiv blogg och instagram utan att nämna kroppen då det faktikst är det enda det handlar om, hur vi väljer att se på våra kroppar. Om detta är att gå i försvarsställning vet jag inte,jag förklarar bara att jag valt denna inriktning och det är så jag vill ha det 🙂 Givetvis är det valfritt men självklart vill jag ha kvar dej som läsare. Därför försöker jag variera så gott jag kan 🙂 Kram

   fiiaan 2017-05-28 01:06:49
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!