3 kilo hemmakväll!

Jag fick ett meddelande på instagram härom veckan, att jag hade en liiiten present att hämta ut på Hemmakväll.  Älskar deras benämning på liiiten verkligen. hahaha

DSC_8856 DSC_8858

collage DSC_8901

Direkt efter jobbet idag stack jag hem, vilade några minuter innan Simone kom förbi. Vi drog sen till Hemmakväll för att hämta ut världens största present. Tack bästa hemmakväll. Så glad att ni gillar det jag gör <3

Vi hade tänkt köpa Spis och Deli mat men dem hade stängt. Det blev istället Maxmat och en tur ut till Grötvik, vårt nya favvoställe. Älskar att vi har omfamnat sommarkvällarna som varit så mycket den senaste tiden. Mer sånt här tack!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!