Summerburst, its time!!

DSC_1284

collage 1 image

IMG_20170520_180345_315 IMG_20170522_072927 collage2 IMG_7467 IMG_9656

Whaaaaaa veckan är här!! Och som ni ser peppar jag satan med outfits, har redan listat upp vad som ska bäras denna helgen i Göteborg samt nästa helg i Stockholm. Kommer gå all in boohoo kan man säga! Sååå som jag längtat efter denna helgen och nästa alltså. Länkar den svarta croptopen jag har på sista bilden har ni  här och de svarta byxorna jag har på mig är dessvärre fortfarande slut men jag har hittat ett par liknande här. (adlink) BH:n jag har till brallorna är från HM och magisk skön. Älskar att den går att använda som en croptop också.

Så vilka träffar jag påå bursten i helgen??? Vore så kul att träffa er!!

PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!