Ni ger mej så enormt mycket!

IMG_20170602_205108
IMG_20170602_181531IMG_20170602_181532Wow!

Ni va såå många som kom fram igår, hälsade, kramades och bara skrattade. Jag tror inte ni förstår hur mycket det ger mig, att ni berättar, att JAG, fått er att känna er mer självsäkra i era kroppar. Hur JAG har hjälp er från diverse ätstörningar. Jag blir helt ställd, helt rörd och kan inte annat än bara tacka er och ge er stora kramar. Att möta era blickar och sen få höra ” Är det du som är Fia?” känns väldigt galet men helt fantastiskt. Jag jobbar på hur jag ska bemöta er, jag skiner ju bara upp som en sol och blir så jävla glad och kan inte få fram mer än kramar och stora tack och lite tårar ibland!

Jag hoppas ni förstår hur mycket jag ÄSLKAR att ni kommer fram och pratar. Ni ger mej så otroligt mycket, och framförallt styrka till att fortsätta. Det är er jag tänker på när jag möter motgångar i mitt liv ska ni veta! Tack!

Summerburst dag 1 var fantastisk, tänkte rocka dag två idag med!! Vilka mer ska dit??? 🙂

PUSS OCH TACK!<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Nämen där är ju min rygg, Gud vilken härlig bild som fångar ögonblicket exakt !!! Tack igen för den korta pratstunden och bilden<33

    Emmy 2017-06-05 14:39:31
    Svara
  • Vilken känsla att få massor av positiv feedback ”irl” och inte bara via bloggkommentarer, Instagram etc vilket också måste vara fantastiskt såklart. Du gör ett toppenjobb och inspirerar mig dagligen. Heja dig!

    Ebba Knutsson 2017-06-04 20:02:55 http://www.nouw.com/ebbaknutsson
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!