Veckans schema

pixlr

Preparing for roadtripweeeeeeeek!!

Goodmorgon babes.

En summerbursthelg är fullbordad och jag vaknade upp med halsont och lite halvsjuk känsla i kroppen igår. Det vilar någon form av förbannelse över mina summerburstbesök. Snälla, låt det gå över tills det är dags för Stockholm i helgen. Som tur väl är har jag mycket hemmajobb på schemat, hemmajobb och vila obviously.

Mer om summerburst senare ikväll med bilder och sånt därifrån. Idag blir det som sagt hemmajobb, jag hoppas på sol också så att man kan få vara ute lite grann och som sagt vila. Sen tror jag att jag drar mot Värnamo fram på eftermiddagen, det är ju röd dag och jag vill passa på att vara hemma med familjen lite innan Kambodja.

Tisdag: Förhoppningsvis sol så jag kan få gotta mig i en solstol i Värnamo och en massa jobb.

Onsdag: Hemmajobb hela dagen och inga direkt planer här faktiskt. Börja planera lite inför Kambodja kanske, påbörja planering vad som ska med och så där för herregud, det är bara 1,5 vecka kvar liksom!

Torsdag: Jobb på TM innan det blir att köra hem till Värnamo igen för att sedan…

Fredag: Åka till Stockholm för Summerburst heeeeeela helgen 🙂 Plus att Flisan bjuder på fördelsedagsbrunch på lördagen. Hur underbart????

Vilken jäkla pangheeeeelg! Måtte jag bli frisk bara. Håll era tummar och tår!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!