Hej bejbi!

IMG_20170607_233629 IMG_20170607_233654 IMG_20170607_233724

Godmorgon godingar!

Jag börjar känna mej på bättringsvägen, dels med ångesten men framförallt förkylningen. Igår hade jag ork att aktivera mig och jag fick gjort typ ALLT på min lista. Inkluderat att spontant inhandla en ny dator. Spontan är den egentligen inte.. har länge behövt en ny men dragit ut på det så mycket. Tills igår! En liten, praktisk och otroligt snygg liten HP blev det… i guld! Och jag är totally in love!

Jag ska bekanta mig lite mer med den tänker jag men först ska jag iväg på ett spännande äventyr med Casandra på morgonen och sen jobba på TM innan jsg rullar hemåt Värnamo över natten för att sedan påbörja roligaste roadtripen till Stockholm på fredag!! OMG!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!