ROADTRIP

IMG_20170609_081135 IMG_20170608_202257 IMG_20170609_081205

Alltså ser ni Gogen ( kallar min bil för Gogen)??? Hur coolt blev det inte? 🙂 LOVE IT!

Hej härliga fredag! Jag är busad, nytonad i håret,färdigpackad och lite lätt sminkad. Åkte till Värnamo igår för att slippa åka så tidigt från Halmstad och om en timme rullar bilen mot Stockholm och Summerburst part 2! Jag är fortfarande dålig dock! Fick ett sånt enormt lock för vänster örat igår och där ifrån har det läckt lite konstiga vätskor inatt… kan det va öroninflammation? Hmmm vi hoppas det blir bättre. Men en heads up till er jag kommer träffs, säg hej i mitt högra öra, hör nämligen NADA på vänster 😉

Ses i stockholm älsklingar!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!