Tack för erbjudandet men jag behåller gärna mina celluliter.

IMG_2677

IMG_2691 collage

Jag vill skutta in här, med dessa bilderna och påminna er om en liten sak. Något jag tjatat en del om men som aldrig kan bli för uttjatat kan jag känna. ALLA KROPPAR ÄR BIKINIKROPPAR!

Någonstans, för längesen, blev det fel. Jag vet inte vad det beror på men alla dessa företag som säljer någon form av batningspiller, shakes, konstiga träningsmetoder och annat tjänar otroligt mycket pengar på att DU mår dåligt över din kropp! Någonstans blev vi matade av hur vi ”bör” se ut för att trivas. Vi är många som varit där vi, enligt dom, bör trivas och mått sämre än någonsin. Det är bara en massa jäkla bullshit rent ut sagt. Jag har till och med sett trosor eller hotpants med inlägg i för att röven seriöst ska se större och fastare ut. Vart är världen på väg då? Ska det finnas något kvar av oss själva som seriöst är äkta? Kolla groparna i min rumpa, jag är all fine med att dem finns där, inget jag behöver åtgärda tack så mycket!

Jag har varken tränat mer eller mindre inför den här semestern, jag har heller inte ätit hälsosammare (det vet ni ju redan sen tidigare inlägg ;)) än jag brukar för att på något sätt ”tighta” till mig. Jag kör på som vanligt och har lagt stor fokus på att bli frisk, packa snygga outfits jag kan rocka och få plats med samtliga bikinis jag vill fota!

Jag brukar säga att vi är operfekt perfekta, och det är precis det vi är. Alla unika på sitt lilla vis. Vad du ska fokusera på på stranden i år är vad kroppen faktiskt tillåter dig att göra. Att vara där, andas in den magiska havsluften, njuta av en härlig semester med nära och kära. Din kropp är ditt hem 365 dagar om året, där finns inget som behöver förändras för dessa månaderna för en jäkla baddräkts skull.

PUNKT och PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jeg ELSKER virkelig å følge med på både bloggen din og instagrammen din. Du gjør meg oppriktig glad, fordi du virker så ekte og god. Du virker så avslappet i forhold til alt dette med kropp, og det er så godt å se at det fortsatt finns slike mennesker som deg, i et samfunn styrt av kroppshysteri. Aldri slutt å være den du er, fordi du er en inspirasjon!

  Ida 2017-06-18 13:07:47
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åhh fina du, tack för din kommentar! det gör mig så glad att du känner så!! Stor kraaaam till dig!

   fiiaan 2017-06-18 13:18:33
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!