We Love Cambodia

Ni vet, den där platsen man alltid drömt om att finna. Den platsen där det knappt finns några turister, inga andra än du, kritvit strand, bungalows med halmtak utmed stränderna, restauranger och barer med mysiga loungemöbler och lyktor i palmerna. Den platsen man tror är helt omöjlig att finna idag. Den platsen, fann vi igår. Wow Kambodja, du har klättrat upp och passerat Vietnam på listan… tror jag. Älskar Vietnam, men WOW, Otres Beach utanför Sihanoukville, you took my breath away!

DSC_9085 DSC_9097 DSC_9112 collage3

DSC_9113

Smidigare än smidigast har allt gått hittills, flygresor och taxiresor bara flyter på. Hur underbart är det inte!? Mary beach Bungalows välkomnade oss med öppna armar till den mysigaste lilla bungalown med halmtak, endast några få meter från den vackraste stranden jag någonsin beskådat! Solstolen lockade såklart, Simone fick sitt benhår fixat med någon ny metod. Jag lovar, det var sytråd everywhere men len om benen blev hon minsann. Jag, njaaa vågar inte. Håller mej nog till hyveln ändå! Fan hörrni, LIVET! Jag kan inte säga mer än så, jag bara älskar det just nu!!

IMG_3065 IMG_3067

IMG_3159

collage3 IMG_3143IMG_3137

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!