Listor på ditt ultimata välbefinnande liv!

IMG_3079

Jag älskar listor hörrni. Har ni märkt det kanske? För er som kikar in här för pepp, inspiration och motivation för allt kring välmående och sånt så skriver jag mer än gärna texter och listor. Jag vet själv att jag hade behövt det när jag mådde som sämst. Och för er som inte kikar in här för den anledning utan för att istället kika på mina awesome bilder och annat blabb jag har att säga (hahaha vadå hybris, driver bara ;)) hoppas ni älskar listorna ändå!

Jag skrev en lista för inte alls längesen som fick grym respons, som handlar om hurman faktiskt bli självsäker i sin kropp. Dessa tips är ju inga garantier men dem är sjuuukt bra, om jag får säga det själv. Jag tänkte ni ska fokusera på punkt nummer 1 lite extra inför imorgon, vakna upp och försöka ha detta i tankarna så mycket det bara går <3 Hela listan hittar ni här.

 1. Listor på ditt ultimata välbefinnande liv! Här ska du göra en lista på det liv du vill leva. Saker du vill göra, saker du vill uppnå med mera. Här är det heller inte fokus på utseende utan endast saker som du som personer drömmer om. Vart vill du resa? Vad vill du jobba med? Hur många gånger är rimligt för dig att träna i veckan? Ja ni vet, sånna saker. Börja med att köpa ett snyggt block eller en fin anteckningsbok, färgglada pennor och börja skriva. Det kan vara i bucketlist form, eller i mindmap form. Vad som passar dej. Listan ska du spara och återgå till när du känner tvivel. Kopiera kanske upp några också så du kan ha med dej dem på springande fot?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!