Vi har släppt en VLOGG!!

Okej hörrni, jag har världens grejj att berätta. Ni vet att jag bad er om massa tips för vår swedish bucketlist för inte så längesen och att vi sen skulle göra något otroligt roligt med den. Gissa vad?

Jag och Simone har startat en VLOGG!! Första avsnittet har idag släppts och det handlar om vår första tid här i Kambodja. Alla vloggar kommer se lite olika ut och ha lite olika upplägg men det kommer vara jag och Simone som kör den ihop. Vår Youtubekanal heter Inga Krusiduller OCH vloggen heter inget mindre än ”Välkomna ner på jorden”! Namnen var något vi först skämtade om, till sanningen hör att de var de första namnen vi kom på, som vi sen bara tyckte passade så satans jäkla bra. Simone har gjort ett grymt jobb och vi ser redan fram emot nästa. Glöm inte prenumerera på vår kanal och berätta GÄRNA vad ni tyckte!!! ENJOY BABES!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Heeej 🙂
  Läste ditt svar här ovanför, häftigt att du också bor i Halmstad som jag! 🙂 vi tänker lite i samma banor, för du är livsstilsrådgivare va? 🙂 vart gick du den utbildningen någonstans? 🙂 hade faktiskt vart kul o träffa dig o få inspooo 🙂 kram! 🙂
  (Är 20 år, kan gärna kolla in min blogg med) men bloggar inte varje dag ännu 🙂 men de kommer.
  Heter bloggbehappi på instagram om du vill skicka iväg ett privat meddelande till mig 🙂 kram!

  Camilla 2017-06-22 08:13:40 http://Nouw.com/behappi
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hejsan fina 🙂 Jaa det stämmer, jag pluggade den för Bergklint Eduacation 🙂 Jaa hoppas våra vägar korsars någon gång 🙂

   fiiaan 2017-07-02 21:14:13
   Svara
 • Du verkar vara sån grym tjej!! Önskar jag vore som dig!
  Har du tips till en som vill starta eget företag? Jag har precis börjat på nytt jobb men mår seriöst inte bra. Jag vill starta eget, hur gör jag för att lyckas?

  Mia 2017-06-21 23:01:25
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej finaste du! 🙂 Tack snälla! Hmmm jag är ganska ny som egenföretagare fortfarande skulle jag vilja säga så kanske.inte är den.bästa på.att ge tips och råd. Däremot skulle jag peppa dej till.att göra det du drömmer om. Det finns hjälp att få när man.startar eget i de flesta kommuner. Oftast får man ett antal timmar gratis. I halmstad har vi något som heter timbanken exempelvis!
   Har du en färdig idé? Isf skulle jag bara köra! Du startar enkelt en enskild firma via skatteverkets hemsida 🙂

   fiiaan 2017-06-22 08:03:56
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!