Bikini och kokosnötter

IMG_20170625_213034 IMG_20170625_121035-2976x2232

Bikini härifrån ( adlink)  ( har storlek L, den är liiite mindre än vanligt i storleken så ta en storlek större!)

Godmorgon från en frukost på stranden!

Jag har precis käkat en omelette med grönsaker och svept en annanasshake till frukost. Idag skiner solen och här blir bara vackrare och vackrare. Jag vaknade till imorse av att Simone skrek: Sophia, du måste se soluppgången! Jag lyfter liiite på huvudet och ser den mest magiska utsikten ut från våra panoramafönster från vårt sovloft. Här är verkligen paradiset.

Gårdagen bjöd på regn! Heeela dagen. Jag satt under en palm, drack ur en kokosnöt och gjorde absolut inget vettigt. Joo jag var konstant redo att solen skulle komma fram men ack så härligt det faktiskt var.

Nu ska jag studsa ner i havet och svalka mej lite!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!