Beautiful Koh Rong

Hejsan kompisar!

Åhh sitter just nu i sängen och skriver sista inlägget från Koh Rong. HÄRIFRÅN VILL VI INTE ÅKA kan jag meddela. Känns ofantligt att två veckor snart har gått, vilken resa. Samtidigt som vi njuutit. Åh som vi har njutit.

Men ingen njutning utan katastrofer. Har jag fått myggbett eller? SVAR JA. Och seriöst typ hundra st. Det ser ut som jag har spetälska på benen och röven… Och hjälp som det har kliat. Men idag fick jag handlat tigerbalsam av en snäll tjej på hotellet bredvid. Hon smörjde in mig och gav mig tips så nu har dem börjat lägga sig. Helt sjukt va stora dom blir här nere. Jag brukar inte reagera så illa, men sen vi kom ut på Koh Rong har det varit helt brutalt.

 IMG_4917

IMG_4912

collage5

Ja som ni ser har vi ju mest hängt på stranden. Det är min absoluta favvosyssla alltså. Det är sällan jag är duktig på att göra noll. Men när solen skiner och det finns en strand två steg utanför rummet är det absolut inga problem för mig att ligga still i sådär två veckors tid! Idag har vi dock gjort en supermysig utflykt men mer om det får ni imorgon.

Har ni tröttnat på bilder på mej i bikini ännu? Några dagar kvar av semester så det kommer några till, plus att det är sommar hemma, svårt att hålla sig undan bikninin då.

Imorgon väntar dessvärre båten in till fastlandet igen och sen en natt i Sihanoukville innan äventyret är slut för denna gången. Rackans, separationsångesten växer sig stor. Vill börja böla. Jag kommer åka tillbaka, helst inte lämna alls…. Tänker åtminstonde sno med mig denna svarta valpen hem. Mannen som äger villan vi bor i har en hund som precis fått valpar. DÖÖR. Vi ropar doodoo och dom kommer direkt, älsklingar! Palla dom!IMG_4843

IMG_4125

IMG_4780

IMG_4446

IMG_5095 IMG_4656 IMG_4676

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!