Magiskt att göra under stjärnklar himmel

Vi avslutade vår sista dag på Koh Rong med en eftermiddag på havet. Snorklingen var inte något att hänga granen, väldigt grumligt men stolt är jag över Simone som vågade ge sig ut i vattnet. Hon gillar inte att inte nå botten så att säga och har aldrig snorklat tidigare. Hon tyckte det var döcoolt.

Därefter väntade fiske, grillning och ösregn. Så roligt det var att fiska, så längesen jag gjorde det. Vi fick ingen fisk (och tacka gud för det) men resten av gänget på båten fick. Vi hade sällskap med ett gäng från Fillipinerna som var hur trevliga som helst. Musik, fiske, grillning och härligt sällskap. Kan det bli bättre ens? Härom kvällen tog vi dessutom ett kvällsdopp innan läggdags för att se de där planktonen som lyser i mörkret på nätterna i vattnet. Har ni sett dem? Får ni möjlighet, se dem. Vi hoppade i och så fort det blir rörelse i vattnet så lyser det upp. Magiskt att göra detta under stjärnklar himmel också.IMG_5133 IMG_5135 IMG_5144

IMG_5165 IMG_5178 IMG_5192

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!