Min hjärna har haft en paus i cirka två veckor!

Godmorgon Sverige!

Eller godnatt ska man kanske säga, ni ligger väl och nanar kudde antar jag.

I skrivande stund har vi precis käkat frukost, sista frullen för denna gången. Nu blir det några timmar vid poolen innan vi börjar en lång taxi resa till huvudstanden och en ännu längre flygresa hemåt.

Min hjärna har haft en två veckor lång paus. Inget smink, ingen hårborste, inga måsten och inga problem. Vi har tagit dagen som den kommer och absolut inte gjort någonting vissa dagar ( läs de flesta dagar). Det är då jag blir som mest kreativ dock, jag får idéer, drömmar och otroligt mycket inspiration till att fortsätta forma mitt liv. Igår öppnade jag almanackan för första gången på två veckor och började lista upp saker som ska ta mig dit jag vill. Lika mycket som jag önskar att jag bara kunde stanna här, är jag peppad på att komma hem och bara börja med allt sommaren och senare hösten har att erbjuda. Det är stora grejjer på G med IAMPROUD ( något ni kommer älska) men också med mitt egna, dit jag är påväg!

Lite separationsångest har jag för jäklar, Kambodja har klättrat högt upp på favvo-listan. Men man måste ju inte säga hejdå, det räcker med på återseende för min del. <3

Tack Kambodja och Tack bästa Simone för ett resa i världsklass!

PUSS!!

IMG_4322

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!