Hej Halmstad!

IMG_20170701_173422_002 IMG_20170701_172053 godmorgon bloggen med två trötta selfies från gårdagen.

Landade på dansk mark klockan 08 igår, då vi varit på resande fot i ganska exakt 24 h med tanke på bilresan från kusten upp till huvudstaden. En annan har turen att ha lätt att sova på flyget så skrapade nog ihop 6 h sömn mellan Bangkok och Köpenhamn iaf men man sover ju liksom inte riktigt, inte avslappnade iaf.

Gårdagen var zombiemode. Jag svävade liksom i någon bubbla där man känner att man inte riktigt vet om man är vaken eller sover.

Det sker massa festligheter i  stan denna helgem, det är Tall ship races, såååå roligt så jag trotsade jetlagen och höll på ute vid hamnen mellan 18-23 innan jag köpte med mej donken hem, käkade i sängen och somnade. Förstår ni hur skönt det va att krypa ner i sin egen säng? Med en alldeles spinnande lite tjej bredvid ( Elsa då) . Hjälp vad jag älskar att resa, men jag älskar också känslan av att jag idag älskar att komma hem. Till Halmstad..

Nu ska jag kila iväg till jobbet, det borde vara olagligt att jobba på söndagar… sen ta tag i tvätten, äntligen pussa på Sanna och sen blir det nog Norlie och Kkv ikväll!! 🙂

Hörs senare.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!