Punkt 1. Kambodja

Godmorgon måndag.

Galet det är det här med semester, man kommer hem och så känns det liksom som att semestern aldrig hänt. Tiden har liksom stått still hemma. Det är bara en själv som upplevt massa annat, men så fort man kommer hem kommer man så snabbt in i rutinerna igen.

IMG_4639

Ni minns väl att jag för någon månad sen önskade mig massa tips på saker att hitta på i sommar som var närliggande för vår del? Syftet var ju att sätta ihop en swedish bucket list som jag och Simone i sommar ska göra och som ni ska få hänga med på. Punkt ett fick ju naturligtvis bli Kambodja där ni fått hänga med de senaste två veckorna, det kommer att dyka upp två underbara vloggar till från Kambodja också inom en vääääldigt snar framtid. Resten av bucketlisten har vi faktiskt tänkt hålla hemlig, först när vi är redo för avfärd kommer ni får reda på vad det är vi ska ut på. Men, jag kan säga såhär; det kommer bjudas på en del roadtrips, spa. vildmarksliv och en hel del att äta… 🙂

Jag lovar er, det kommer bli kanon!! Har ni förresten hunnit kika på första vloggen från Kambodja? vad tyckte ni?? 🙂 Har ni missat den kan ni kolla på den här 🙂

DSC_9010 DSC_9112 DSC_9118 IMG_4782

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!