Veckans schema

Godmorgon babes.

Jetlaggen håller i sig här vill jag lova, har varit helt slut sen vi kom hem. Igår slog jag upp mina bruna vackra ögon klockan 05. Jag må vara morgonpigg men inte riktigt sååå morgonpigg. Vaknade till och med före Elsa, händer ju aldrig.

Av nån konstig anledning hade jag feeling för att sticka ut och springa igår. Så, det gjorde jag… Men jag blev genast påmind om varför det är mer än ett år sedan jag sprang eller körde intervaller. Seriöst, finns det något tråkigare?? Det var galet jobbigt och jag sprang långt ifrån hela vägen, men intervaller blev det, bra jobbat Fia. Nääee, gymmet är mer min grejj alltså, men vill ändå försöka få till några intervallpass då och då, speciellt nu när det är sommar. Det är lite halvsegt att ställa sig på ett gym då. 🙂

Veckans schema är lite oplanerat ändå. Igår hann jag med frissan, byta storlekar på kläder från lindex samarbetet och så gjorde jag en hemmagjord skrubb som jag ska dela med mig av receptet till er i veckan. Resten av veckan ser ut enligt följande:

collage

Idag:  Hemmajobb. Jag ska bland annat hämta ut paket, fota, skriva mail, svara på mail, blogga och få iväg några fakturor. Dra eventuellt till Värnamo ikväll beroende på hur vädret ter sig. Är sugen på att komma hem dit, bli ompysslad av mamma och försöka få lite saker gjort som jag listat upp sen jag kom hem från Kambodja. Behöver va utvilad för att jag ska få till dem sakerna.

Onsdag: Ganska likt tisdagen. Ta tag i listan jag har skrivit och försöka strukturera upp resten av året och min framtid. Jaa det låter döööö seriöst, och det är det. Vill man något behöver man kämpa lite och jag har, om jag ska erkänna legat liite på latsidan det senaste. Ska verkligen försöka använda denna dagen till en inspirations och föräljningsdag typ… 🙂 Jaaa, vi får se hur det blir med det. 😉 är det sol vill jag sitta ute lite också, och bara njuuta!

Torsdag: Jobb på TM, resten av dagen är ganska oplanerad 🙂

Fredag: Jobb på TM och Summer ON festivalen i Båstad. Blir min tredje festival denna sommaren, HUUUUR UNDERBART! Ska dit med Casandra så vilka av mina kära läsare möter jag där?? 🙂

Lördag: Jobb och Summer On i Båstad. 

Söndag: Jobb på TM och lär vara i ett behov av att vila sen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Häng med till militärernas utegym på LV6 vet ja 🙂

    Rebecka 2017-07-04 08:06:40
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!