Where I can breathe

Ja, säga vad man vill om vädret hittills, det är otroligt kallt, men när vädret väl visar sig från sin bästa sida är svensk sommar något alldeles alldeles extra!

IMG_20170705_212558 IMG_20170704_214843

Jag åkte hem till Värnamo i tisdags eftermiddag efter haft en heldag med ärenden hemma. Speciellt på sommaren infinner sig en speciell känsla där. Jag blir barn och har sommarlov igen på något vis. Efter en tacomiddag tog jag på mig en extra tröjja och traskade ner de 200 metrarna till bryggan och till sjön, det var lite kallt för att bada, men döhärligt att bara sitta. Där är så tyst, då otroligt tyst. Lugnet kommer ikapp mig, jag kan andas.

IMG_20170704_194104 IMG_20170704_193815

Huset blir också då magiskt! Ni ser mitt rum i bakgrunden på bilden i spegeln. Här kommer jag spendera mycket tid, tillsammans med min bror förhoppningsvis! Det är beboligt men fortfarande ett renoveringsobjekt som är rörigr, men ser otroligt mycket fram emot min första natt och morgon där.

Jag fick massor gjort. Hälsade på pappas grav, fixade ärenden på stan, plåtade hos Trend House för en överraskning till er, solade,mailade. Allt. Precis som jag skrev, jag behövde lugn, och det fick jag. Jag är laddad för helg nu. Jobb och summer on, whooop whopp. Vilka möter jag i Båstad?? 🙂

Njuut av en magisk fredag och försök att tänka på andas idag!! Du är bra!

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!