Veckans schema

_MG_7855 1

Jobbar endast två pass på Tm denna veckan, så det kommer bli massa mailskrivande, mailsvarande och planerande allmänt. Jag ska även renovera mitt kök (med min morfar som så underbart hjälpte till förra året, vad tusan skulle jag göra utan dem? Älskar att de ha stuga i mellbystrand och är så nära, det blir så mycket enklare för mig att hälsa på liksom).

Måndag:  Startade dagen med ett pass på gymmet följt av hemmajobb med ett besök hos HFAB för att välja ut köksluckor och bänkskivor. Köket är det enda rummet i lägenheten som känts kalt och tråkigt, jag måste få till en lite mer Fia feeling där helt enkelt 🙂 Där efter några timmar i solen följt av en kanonkväll med Sanna, middag, fira hennes semester och en härlig kväll på måndagsklubben ute i Tylösand! Palla!

Tisdag: Träna, hemmajobb hela förmiddagen och förhoppningsvis några timmar i solen med Sanna. Annars vill jag försöka komma iväg till Ikea och köpa lite hyllor till köket om vädret är halvbra! 🙂

Onsdag: Jobb på TM i några timmar och sen en skön middag på stan med Jenny .

Torsdag: Har en planerad frukostdejt med Allis, hoppas den blir av, så längesen vi sågs och pratade nu. Jag har varit i Kambodja och lagom tills jag kom hem drog hon till Mallis, VILL HÖRA ALLT! <3 Resten av dagen är änså länge ganska oplanerad 🙂 Måste försöka baka lite gottis till er också. Längesen jag slängde ihop recept nu!!

DSC_1264

Fredag: Träning, jobb på TM och sen noll fredagsplaner. Skönt känns det för en gång skull. Tänk att jag inte för alls så länge sen fick världspanik när jag inte hade planer på helgen.

HELGEN kommer bli awesooome babes men den, den tänker jag berätta om senare 😉

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!