Helgens planer

Goodmorgon fredag!

Vilken vecka det har varit! Den har liksom varit fylld med saker som har hänt, saker som inte hänt, möten, möten som blivit inställda. Jag är liksom mästare på att tro att jag har fler timmar på dygnet än vad andra har så jag bokar gärna in fullt på schemat de dagarna när jag är ledig. Men sen blir det sällan som man har tänkt sig. Dock hoppas jag att helgen blir EXAKT så som jag har tänkt mig, det händer såååå mycket roligt och jag är så glad att jag är ledig!!

Imorgon kör vi Tylösand heeeela dagen. Det börjar med dagsfest och avslutas med Sunset på Leffes, jag ser fram emot detta något enormt mycket. Söndagen bjuder på Brunch på Magasinet med fantastiska vänner och eftermiddagen blir det eventuellt photoshoot 🙂

Har ni några helgplaner babes? Verkar ju som vädret ska bli amazing! I alla fall häromkring!!

PUSS!DSC_0037

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!