Punkt 2. LETS SURF

IMG_20170713_230001_260

IMG_20170714_093710

IMG_5421 IMG_5459 IMG_5503

IMG_20170714_083208IMG_5527 IMG_5532 IMG_5539

Jag är inte så spontan av mig men när jag väl är det får jag oftast ett enormt lyckorus efteråt! I torsdagskväll var jag och Simone helt galet spontana! Ett möte där vi skulle planerat vår kommande punkt på bucketlisten övergick till att skippa planeringen och bara köra!

Jag har testat att surfa en gång tidigare, på Bali. Det är något jag alltid drömt om att göra och något jag drömt om att utveckla och bli bättre på efter alla coola surffilmer man har sett 😉 Det är galet svårt men jäklar vilken känsla, en frihetskänsla som heter duga när man kan ställa sig på brädan själv och faktiskt ta en våg. Jossan på Namasea surf  var helt fantastisk. Så mycket coola grejjer hon varit med om och så mycket häftiga platser hon har besurfat (ordvalet?). Att dem nu driver denna, Halmstads enda surfskola, är så grymt och jag är grymt glad att vi fick möjlighet att göra detta en magisk kväll i Juli.

Jag kommer lätt fortsätta med detta hörrni, kan det bli en bättre sommarpunkt på bucketlisten egentligen? Tror inte det!! Kolla på ena bilden där liksom, man kan ju tro att jag inte gjort annat 😉

Jag ska nog bli lite mer spontan ändå, jag inser mer och mer att man inte måste ha slavisk kontroll på ens liv och vad man ska göra varje minut, timme och dag!! Livet alltså!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!