Cambodia 002 Vlog

God eftermiddag soliga finisar! Äntligen är nästa vlog här. Det har varit fullt ös med jobb och andra händelser så Simone har jobbat på bra med klippningen kan man säga 😉 Vi hade hoppats på att få upp den i måndags men det kom lite i mellan. Sååå here you go babes! Hope you enjoy it!

// Good afternoon sunny babes! Finally, here you have our next vlog from Cambodia. Its has been soo much to do lately but Simone worked hard on this one. I hope you all like it. And yes, I was thinking of maybe start writing in English aswell. May not all my loooong texts but I will do my best. Soo I hope this makes all my English readers on instagram sooo sooo happy! 🙂 And I hope you looove the vlog. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!