Veckans schema

Veckans schema lite sent denna veckan… Jag roar mig lite för mycket nu för tiden 😉 haha. Om man nu kan göra det.

IMG_20170605_201657_122

Godmorgon babes!

Vi hade en liten pratstund när vi satt hemma hos Sanna i måndags och käkade lite plock. Tjejerna pratade om år 2011, att det var deras år. Ahhh jag minns knappt vad jag gjorde i 2011 mer än att jag bodde under en sten i Växjö i århundradets mest destruktiva förhållande och gjorde noll, ungefär.

På tal om att jag roar mig för mycket kom jag fram till att detta är mitt år. Jag har så jävla roligt (förutom när jag träffar killar som sätter lite käppar i hjulen, ett ämne vi kommer att återkomma till imorgon), jag gör verkligen det jag vill, karriären går uppåt och jag är påväg att bli min egen, något jag drömt om sen forever typ! Jaa, 2017 är faktiskt mitt år. Jag har inte rest så mycket hittills som jag hade hoppats på MEN man kan inte få allt, plus att inte året  slut ännu heller 😉

Veckans schema är så grymt spännande att jag får pirr i magen!!

pixlr-3732x3766

Idag: Ledig från TM och befinner mig i Värnamo för att samla energi. Helgen var otroligt intensiv på många plan och jag kände att jag behövde andas. Det blir massa mailande idag, besök hos farmor innan jag kör hemåt Halmstad igen för att köra midnattsloppet inatt som Casandra anordnar. Spännande 🙂

Torsdag: Fika i stan med surfjossan (hon från namaseasurf) och sen jobb på TM. Lite mer jobb hemma och sen en oplanerad kväll än så länge! 🙂

Fredag: Stängning på TM och VIP fest i Båstad på fredag. Ja jag vet va tusan händer där. Blir helt jäkla pirrig när jag tänker på det. Vad ska jag ens ha på mig liksom. Här gäller det att plocka fram pussypowern deluxe!

Lördag: Helgjobb och Hallifornia i Varberg med Simone. <3 

Söndag: Jobb och LUGN OCH RO tror jag att jag siktar på denna kvällen. Men vem vet. YOLO! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!