New rules here

Alltså jag bara måste tipsa om typ världens bästa låt. Jag har tidigare nämnt att jag kan repeata sönder låtar och för att  ni ska förstå så snackar vi liksom samma låt, kanske fyra fem dagar i sträck, innan jag hittar en annan låt som jag kan repeata sönder. I samband med alla ”kanon”killar jag har träffat den senaste tiden (alla låter som det är super många men det har ju blivit att man stött på ett par tre stycken nu haha) har jag fått mängder med styrka av specifika låtar.

Min nya favvolåt och kanske världens pussypower låt är NEW RULES  med DUA LIPA. Har ni hört den? Alltså detta är för alla oss som dejtar eller har dejtat idioter, lyssna på på denna och sätt upp reglerna. När P gjorde slut hade jag Din Idiot med NORLIE och KKV på repeat och tillslut fattade jag. Vem tusan lämnar en person man levt ihop med i 4 år 1 månad innan ett bröllop? Definitivt ingen jag vill vara med.

Ni är många som undrar om killar och alla dess problem kring det, vart jag fann min styrka. Tro mig, jag har alltid levt i destruktiva förhållanden och alltid svansat. jag har haft långa förhållanden och aldrig varit singel i stort sett. Jag har inte haft möjlighet att bygga upp en egen styrka kring mig själv, en stark  självsäkerhet när det kommer till killar, kring dem har jag alltid varit en liten fegis.
DSC_0947 DSC_0915

Under året som singel har jag börjat bygga på något, något som jag och mina närmsta samt hela jäkla Sverige idag kallar pussypower. Jag har en bit kvar men är en god bit på väg. Nu avslutade jag något, något som jag borde avslutat för längesen men där jag varit ganska djupt känslomässigt involverad. Det var tungt, och det var något som jag länge gått och mått dåligt över men som nu är slut. Lyssnar ni på NEW RULES kommer ni förstå. Jag hoppas att denna låten kan bli er styrka, förstå att ni är värda det bästa! Det är pusspower nu babes, all the way!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!