Att festa med Hugh Grant

När man egentligen hade behövt en relativt lugn helg men man får et förfrågan om att följa med på sydsveriges förmodligen största VIP-fest i Båstad, kan man ju bara i tacka nej. Nathalie som jag träffade för första gången i måndags hade ett gäng VIP pass och frågade mig om jag ville hänga på. SJÄLVKLART!

IMG_20170723_081153 IMG_20170723_081233

pixlr_20170723085803312-3750x3750

Ni är sååå många som frågat vart denna skönheten är ifrån. Jumpsuiten är dessvärre slut men länkar i vanlig ordning till några liknande här 🙂

Här, här, här. Alla deras heta jumpsuits i svart här (adlinks)

Jag är evigt tacksam att jag lyckades byta bort mitt sena jobbpass i fredags så jag hann hem och andas lite, svira om innan jag och Amanda (en nyfunnen vän) begav oss mot Båstad för Mercedes VIP-fest som avslutning av tennisveckan. Jag var så otroligt nervös. Röda mattan och kändisar, jag är inte van kan jag säga…

Efter lite fotografering och häng i huset de andra skulle övernatta i, kom Mercedes och hämtade oss (egen chaufför, vem har ens det?) och tog oss till röda mattan utanför hotell Skansen i Båstad.

Första trippen på röda mattan gick bra, jag varken snubblade eller trillade, hejja! Man var ju till och med riktigt snygg!!Med Hugh Grant hack i häl (hoppas alla vet vem snyggingen Hugh Grant är) intog vi festen som sponsrades av DEUTZ, ett känt märke på champagne tydligen, och minglet kunde börja. Vi hamnade perfekt vi mysigaste bartendern som försedde oss med dricka hela kvällen, i mitt fall alkoholfritt som ofta den senaste tiden.

ON1C0786 IMG_7682

IMG_20170723_081306 IMG_20170723_081329 IMG_20170723_081405 IMG_20170723_081500

Klockan 22 var det dags för kvällens överraskning. Jag blev enormt lycklig och kanske liite starstrucked när jag upptäckte vem som faktiskt var DJ åt Icona Pop denna kvällen. Jag vet inte riktigt hur gamla ni läsare är men är ni födda på hyffsat tidigt 90-tal minns ni alla Eva och Adam filmen – Fyra födelsedagar och ett fiasko? Minns ni spralliga Petra i filmen? Rosanna Munter, som hon  heter, blev senare en utav sångarna i popgruppen Play som fick ett stort genombrott i USA, som jag bara total. HON var DJ åt Icona Pop!! ja jag vet, ni tänker men hallå Icona Pop då? och jaa dom var också grymma men lyckan att få se en utav sina största tonårsidoler är oslagbar. Sååå häftigt och hjälp så grymma de var.

En riktig kanonkväll, helt klart! Som jag dansade! Vi gick sedan vidare till ett PROPPFYLLT Peppes, där jag blev sjukt besviken. Alldeles för mycket folk, att det knappt gick att röra sig och smutsigt och skitigt var bara förnamnet. Näää inget för mig.

Efter en underbar kväll i nya och gamla vänner sällskap däckade jag i sängen runt halv 4 efter kört GOGEN hem. Återigen, evigt tacksam är jag att kunna ha kul nykter och att kunna köra bil hem. Och till alla, som evigt tjatar att vi som är nyktra ska dricka, annars är vi tråkiga. Shut the f*ck up! Jag röjde mer än de flesta berusade människorna, det lovar jag er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag är helt på din linje att festa nykter, superskönt att kunna röja loss men ändå ha koll och må bra dagen efter. Till och med fått komplimnagen att de roligaste kvällarna mina kompisar haft är när de festar nyktra med mig

  emma 2017-07-23 23:42:09
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Är själv alltid nykter på fester och har tröttnat på att höra det.
   Fortsätt vara du.
   En stor förebild för mig.

   Jossan 2017-08-09 18:48:59
   Svara
 • Jag är helt på din linje att festa nykter, superskönt att kunna röja loss men ändå ha koll och må bra dagen efter. Till och med fått komplimnagen att de roligaste kvällarna mina kompisar haft är när de festar nyktra med mig????

  emma 2017-07-23 23:41:26
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Åhh vad roligt! Konstigt att man ens blir glad över en sån komplimang, borde vara en självklarhet egentligen! Underbart att läsa <3

   fiiaan 2017-07-24 07:37:21
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!