Dagens to-do

Godmorgon favvosar!

Kroppen skriker lite sömn. Jag ska berätta en sak för er, jag älskar verkligen Halmstad, MEN här händer så extremt mycket på sommaren att jag helt seriöst får ångest av tanken att inte va med på allt? Verkligen ett tydligt bevis på att jag borde satsa på några kvällar i självhet ( vill inte skriva ensamhet för det är stoooor skillnad på just dem orden).

Pernilla ringde klockan 22:30 igår, ska du med till måndagsklubben? Ahh okej, säger fia, som ligger i pyjamas. Svidar om på 10, ingen märkvärdig outfit men kunde faktiskt inte bry mig mindre. Jumpsuit och pussypower tisha, några drag mascara och ett varv med plattisen, på med sneakers och I was ready! Gogen rullade ut mot Tylösand, ännu en gång nykter, och det blev en så trevlig kväll. Inte allt för sen  och jag fick lite dans,precis så det ska va! Alla kvällar måste ju inte sluta 02:30 liksom 🙂

Idag har jag lite och göra, och som vanligt när jag bestämmer mej för att jobba heladag hemma ska solen skina så vi får ju helt enkelt se hur mycket som blir gjort. Disciplinen som egenföretagare när solen skiner. Hahahshha och jah tror seriöst att jag ska kunna resa och jobba samtidigt, kommer bli kanon.;)

IMG_20170720_211101_061

Dagens to-do lista 

Maila och svara på mail

Städa och tvätta

Baka

Blogga

Lämna in min cykel, IGEN (varför går luften ur däcket!?)

Och ja, sola då! 😉

Hejja mej!!

PUSS <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!