Chasing sunsets

IMG_5639 IMG_5652 collage

IMG_5671 IMG_5679

IMG_5685 IMG_5699 IMG_5707
collage1 IMG_5851 IMG_5857 IMG_5879 IMG_5967

Säga vad man vill om att det blåser i Halmstad men faaaaan rent ut sagt, vad underbart här är överallt denna tiden på året. För ett tag sen begav oss jag och Simone ut på solnedgångsjakt, vi var för tidiga såklart och när det väl var dags… missade vi den! MEN, vi hade en underbar kväll, blomsterplockning, snack om livet (killar mest då), framtidsplaner, drömmar och en underbar photoshoot. Har jag nämnt hur mycket jag älskar att stå framför kameran? Och hur grym är inte Simone bakom den? Helt fantastiska bilder på både mig och naturen. Hon lyckas fånga de där stunderna på något  vis, jag blir så avkopplad. Få människor jag skrattar med så mycket som med just precis henne <3

KÄRLEK JUU!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!