Weekend bokad till…

Godmorgon babes!!

Hur ter ert väder sig? Jag tycker ändå sommaren varit relativt bra hittills, eller har den inte det? Kallt har det ju varit, men en del soldagar har vi fått måste jag ändå säga. Dock förstår jag inte varför folk trilskas med att ha semester i juni och juli fortfarande. Sommaren är ju så förskjuten. Se på september, hur underbar har inte den månaden varit de senaste två åren?

Wich is why, jag och Flisan har bokat en helt underbar weekend i september. Kriterierna var billigt, nära stranden och någonstans vi inte tidigare varit. Vi uppfyller två av dem kriterierna. Vi ska nämligen till…. POLEN! Vi båda har varit där, men ack så charmigt det är.  En lördag till tisdag, i Polen, med min bästa Flisan är precis vad jag behöver, och precis vad jag vill, i september!!

Vi har båda som sagt varit där tidigare men tips tas tacksamt emot! VI ska bo i Sopot tänkte vi! <3 Så hit me med instagramvänliga caféer, goda restauranger och kanske lite grym shopping?? 🙂

DSC_1337 DSC_1298 image

Förra september på ett besök i Stockholm hos livets tjeja! <3

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sopot är toppen, lyx, fin strand och mycket restauranger. Finns fina och ”billiga” spa, tex på Grand hotell och Sheraton. Är såklart finaste hotellen också.
    Missa inte galleriorna riviera och baltyka. Snabbt och enkelt med tåg från Sopot. Där kan man gärna gå en hel dag per galleria:)
    På galleriorna finns en ekologisk lunchrestaurang som är bra!

    Jessica 2017-07-26 15:26:00
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!