Tänk allt jag inte skulle gjort. Tänk alla människor jag inte skulle träffat

IMG_20170726_200755_593 IMG_20170726_222802

pixlr_20170726222942552 IMG_20170726_222844

Favvobyxorna forvever, tröjan likaså! Hela outfiten är från MONKI.:)

ag klagar ofta på att inte lever så mycket i nuet, kanske har jag lite fel där? Iaf känner jag mig närvarande, närvarande på ett sätt som tidigare aldrig funnits kring mig. Jag slås, om och om igen av tacksamhet, tacksamhet till alla människor runt omkring mej, tacksamhet till mig själv men framförallt tacksamhet till livet, till ödet liksom.

Tänk allt jag inte skulle gjort. Tänk alla jag inte skulle träffat om vi hade gift oss där i Thailand, den 16 juni 2016. Hade der varit den lyckligaste dagen i mitt liv? Hade det hänt hade det kanske varit det men nu, när jag får en tillbakablick på det så kan jag säga nej. Nej, det skulle det inte. Det handlar inte om att jag inte älskade honom, för det gjorde jag. Det finns ingen person på denna jord som tidigare fått mig att känns mig så trygg som han, eller som fått mig att le som han, eller skratta, inte heller gråta och det finns absolut ingen som lyckats göra mej så förbannad som han kunde. Förens nu, nu när jag själv kan ge mig allt det där. Det var inte min tur. Ödet ville annat för mig, jag var ämnad för annat och framförallt ville ödet ge mig tid. Tid att växa, tid att bli FIA, FIA på riktigt, FIA 2.0.

Sanna är ett underbart exempel. Hade hon varit min bästa vän idag. Hade vi bestämt dejt den där dagen, i trappen, mellan Buttericks och TM? Nääee det hade vi inte och jag hade förmodligen inte haft världens finaste vän idag.

Hade jag startat företag? Eller åkt till kambodja? Hade jag haft 71 000 följare på instagram? Nej, nej nej. Och jag hade aldrig lärt mig så mycket om mig själv…

Så tack P, tack för att du gjorde slut 1 månad innan vårt bröllop, jag har nog dej att tacka för mycket. Fast jag tackar mig själv istället tänker jag… ändå jag som tagit mig igenom äckelåret 2016.med bravur.

Att jag sen skjuter mig själv i foten ibland, och trotsar mitt öde är en annan historia. Sånt man kommer kunna skratta åt sen men visst är det galet? Man vet att beslutet man tar är så jävla dumt, man vet att man kommer få sota för det sen, men man kan inte låta bli. Men det är väl livet, antar jag ?

Godmorgon torsdag <3 Jag vill att ni gör det NI vill göra idag!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!