V A C A T I O N!

DSC_0539 DSC_0569 DSC_0584 DSC_0601

collage DSC_0566 DSC_0569

Godmorgon fina!

Jag sitter just nu, i skrivande stund, med en kopp kaffe på altanen i huset i Värnamo. Och njuter. Av utsikten, av att vara här, av att de andra gosigt helgsover och en jäkligt nöjd Elsa som går på upptäcktsfärd i sitt nya semesterhus.

Jag och Allis hade planerat en helg iväg och hon ville så gärna åka hit så vi åkte i torsdagskväll efter båda slutat jobba. Vi anlände senare än tänkt så picknicken som vi planerat fick bli på altanen istället. Den grillade kycklingen och revbenen smakade dock inte sämre där. Jag är ledig fram till och med onsdag nu, har visserligen inte semester men äntligen lite långledigt. Jag vet inte alls hur länge jag stannar, troligtvis måndag 🙂 Allis kör samma style, vi får se helt enkelt. Lillebror och Hanna ska iaf stanna tills imorgon, så underbar mysigt!

Jag riktigt njuuuter! <3

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!